Осиновяване

Ако искате да осиновите безстопанствено коте, моля попълнете нашия въпросник аз осиновяване.

Котета за осиновяване

 


Осиновени котета

ginger

Ginger

Ginger sleeping

Ginger sleeping

Джинджър прибрахме от улицата около на възраст около 4 месеца. Заведохме я при ветеринар за обезпаразитяване и кастрация, в последствие беше лекувана от инфекция. Понеже беше социализирана и постояннно търсеше внимание и обич, скоро си намери обожатели. Една от тях я осинови. Сега тя е принцесата в новия си дом.

adopted cat

Blackie

Блеки е едно от четири бебета, които бяха намерени в мазе и спасени от добри хора, които ги взеха и отгледаха в дома си. Когато поотраснаха и стана на 5-6 месеца, две от тях бяха дадена за осиновяване. Така Блеки попадна в новия си дом. Тя обича да бъде глезена и да слуша с интерес как новия й човешки приятел свири на китара (или той поне така твърди)

toby

Toby

Toby Snow grown-up

Toby Snow grown-up

Lazy Toby

Lazy Toby

Тоби е едно от трите котенца, които открихме пролетта изоставени в найлонова торбичка точно след Великден. За късмет една от нашите котколюбителки ни сигнализира и ги прибрахме и заведохме на ветеринар. Той заключи, че котетата са родени и гледани в дом, най-вероятно са потомоство на свободно обикаляща некастриране котка, оставени от хората на улицата да търсят късмета си. И го намериха. Тоби е първото осиновено братче и вече си има собствена фейсбук страница. Можете да му станете фен тук

adopted cat

Orfi

Orfi relaxed

Orfi

Орфи е второто осиновено братче. Като Тоби и той има късмет – неговата нова стопанка не може да устои на чара му. Той обича да се препича на слънце и да не прави нищо по цял ден, както се вижда.

adopted cat

Ръфльо

Ръфльо е третото коте от братята (Тоби и Орфи другите). Той обича да ръфа разни неща и е много социален и се сприятелява много бързо със съквартирантите си – независимо от пола и вида им.

car for adoption

Maxim

Maxim

Максим  е малък мъж от котило от 5 котета, които бяха изоставени на паркинг пред голям супермаркет.

След два месеца престой в приемни домове, неговия късмет най-накрая излезе и той замина за Германия.

Molly

Molly

Molly

Molly

Моли е сестриче на Максим и тя също намери своя дом в Германия.

Puhcho

Puhcho

Puhcho

Puhcho

Puhcho

Puhcho

Пухчо беше намерен като бебе покрай кофа за смет и прибран от добра жена с милосърдно сърце в гр. София. Той живя в своя приемен дом няколко месеца, когато с наша помощ си намери постоянен дом в Германия.

Пухчо е може би най-глезеното коте, което сме имали и тази традиция продължава и в новия му дом, където той се радва на куп играчки и внимание от страна новите си човешки обожатели.

Можете да му станете фен и да го следите във Фейсбук тук.